OLI VEGETAL - Jojoba

Font de Salut i Bellesa
Simmondsia chinensis
50 mL

13.50
Marques
  • Pranarom

L'or dels inques!

Una cera vegetal líquida molt ben tolerada per la pell i que permet tota mena d'aplicacions cosmètiques i antiedat, fins i tot en pells grasses. Penetra molt fàcilment i aporta un efecte setinat. La jojoba és un producte derivat de la tradició inca. Els pobles d'Amèrica Central i del Sud el feien servir des d'antic per preparar-se a l'exposició al sol. Avui dia, la jojoba està present en nombroses preparacions cosmètiques dirigides a regular les secrecions sebàcies o a embellir cabells fins, secs o trencadissos.